top of page

ANNE SIGNE

forside 2.JPEG

Hei, jeg heter Anne Signe og det er jeg som står bak Hiding Heart Photo.

 

Hiding Heart kommer av å "gjemme skattene i hjerte", ta tid til å grunne på de og la de bli til sannheter for oss. Det kan være drømmer, ord, oppmuntringer, kjærligheten - ja, nesten hva som helst som gjør oss godt. Bilder kan være med på å minne oss om drømmene, velsignelsene og øyeblikk vi så lett kan ta for gitt, eller glemme, i en ellers så hektisk hverdag. 

 

Siden jeg for første gang fikk tak i Mimmis kamera som lita jente har jeg elsket å ta bilder - og interessen vokste i takt med opplevelsene jeg fikk erfare og menneskene jeg fikk møte. Kameraet har fulgt meg jorden rundt, under utdannselsen i kommunikasjon, i hverdagen og i høytider - og foreviget øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme. 

  

Dersom dere tror jeg er en riktig fit med dere. Ikke nøl med å ta kontakt. Jeg ønsker å forevige deres minner, spille dere gode og være et JA-mennekse. Jeg holder til på Notodden, men er åpen for oppdrag både i inn - og utland. 

PRISER

Fotografering

Fra 1600 kr (ca. 1 time)

 

Digitale bildepakker

 

Liten pakke:

10 digitale filer 3100,-

Medium pakke: 

20 digitale filer - 5200,-

Stor pakke:

30 - 120 digitale filer - 7800,-

For bryllup gjelder egne priser. Ta kontakt

GODT Å VITE

Minstebestilling er 10 stk bilder. Bildene leveres ferdig behandlet. I noen tilfeller leveres bilder i kun farger eller kun sort/hvitt. Som fotograf forbeholder jeg meg retten til å ta denne avgjørelsen.

 

Kunden har privat, ikke-kommersiell bruksrett på bildene. Ved all bruk av bildene elektronisk og i sosiale medier, samt bilde i avis/nettavis skal fotografen krediteres på følgende måte.

@hidingheartphoto

Bildene er ferdig redigert av fotografen, og kan ikke ytterligere redigeres eller på andre måter forandres.

Som fotograf er det viktig for fotografens virksomhet å kunne dele bilder. Det er av vesentlig betydning for fotografens utvikling og muligheten for å få nye oppdrag. Det er bare ved å dele bilder fotografen er i stand til å markedsføre tjenester, noe som resulterer i nye oppdrag. Alle bildene fotografen tar kan bli benyttet i markedsføringen av fotografens tjenester, både på nett eller i trykte annonser.

 

Dersom noen kunder ønsker å reservere seg mot det, er det fullt mulig mot et tillegg på 50% av totalprisen. Dette må avtales på forhånd.

ÅPEN FOR BOOKINGER

Kontakt meg gjerne!

bottom of page